Need information in english? Click here.

HVORFOR BØR JEG VÆRE FRIVILLIG?

Som frivillig på Beitostølen Live er du en del av et fellesskap som jobber mot det samme målet; å lage enda en vellykket utgave av Beitostølen Live. Du vil få muligheten til å jobbe i et arbeidsmiljø der vi sammen løser ulike arbeidsoppgaver. Du trenger ikke å ha erfaring fra å jobbe med festival for å jobbe sammen med oss i Beitostølen Live. Det aller viktigste er at du stiller med godt humør og motivasjon - og spør om det er noe du lurer på.

Alle frivillige på Beitostølen Live får festivalpass ut ifra hvor mange skift man jobber, gratis overnatting på frivilligcampen, gratis parkering, en arbeidst-skjorte, ett måltid de dagene du jobber og ikke minst uvurderlig arbeidserfaring og nye bekjentskap!

Om du vil jobbe i bar og som trivselsvakt må du ha fylt 18 år. Om du vil jobbe som trivselsvakt kreves det rent rulleblad.

SOM FRIVILLIG; HVA FORVENTES DET AV MEG?

Som frivillig på festivalen vil du fungere som en ambassadør for Beitostølen Live, derfor er det enkelte forventninger som stilles til deg. Som frivillig forventes det at du følger fastsatt vaktplan og møter presist til arbeidsøkten. I tillegg til dette krever vi at du er rusfri på jobb og at du er hjelpsom og imøtekommende ovenfor publikum, andre frivillige og administrasjonen.

Gjør deg kjent med frivilligkontrakten vår. Der presiserer vi pliktene og godene som frivillig på Beitostølen Live. Denne signeres i frivilligregistreringen.

HVILKE GODER FÅR JEG?

HVORDAN FUNGERER ARBEIDSTIDENE?

Arbeidstidene varierer på de forskjellige arbeidsgruppene. Noen arbeider før og eventuelt etter festivalen. Det største behovet for frivillige ligger under selve festivalen, men vi trenger også flinke folk før og etter. Arbeidstider vil bli avtalt med frivilligteamet eller gruppelederen din i god tid før festivalen. Er du i tvil om arbeidstidene passer inn i timeplanen din må du gjerne sende oss en e-post, så finner vi en løsning.

HVA KAN JEG JOBBE MED PÅ BEITOSTØLEN LIVE?

For å få festivalen på beina trenger vi hjelp til både stort og smått; Alt fra kaffekoking og søppelplukking til rigging og kjøring. Nedenfor finner du en kort beskrivelse av hver arbeidsgruppe. Har du en spesiell kompetanse eller et ønske om å jobbe med noe som ikke er beskrevet under? Send inn en søknad og skriv litt om deg selv og din erfaring.