12.-13. JUNI
2020
BEITOSTØLEN
STADION

Om Beitostølen Live

Beitostølen Live er en ny todagers-festival ved foten av idylliske Jotunheimen. Konserten med legenden Sting er årets store begivenhet på Beitostølen, og du kan forvente deg flere storslåtte konsertopplevelser i vakker natur med frisk fjelluft.

Generell Informasjon


Det finnes en rekke aktiviteter å ta seg til på Beitostølen. Fjellturer, rafting, bob-bane, hundekjøring, olabilbane, klatrepark, skytesimulator og mye mer. For mer info eller booking, ta kontakt med våre aktivitetspartnere: Beito AktivBeitostølen Resort/Sommerparken
Det er strengt forbudt for unge under 18 år å nyte alkohol og å være beruset på festivalen. Det er også forbudt å kjøpe alkohol til mindreårige. Overtredelse fører til bortvisning fra området og avklipt festivalbånd. Det vil ikke være mulig å komme inn på festivalen om man får båndet
Beitostølen ligger i Valdres mellom Gudbrandsdalen og Hallingdal, og forholdsvis midt mellom Oslo og Bergen. Det er flere måter å komme seg til Beitostølen: Fra Oslo: Beitostølen ligger 221 km fra Oslo. Om du kjører bil tar dette ca. 3 timer. Du kan også benytte deg av buss (Valdresekspressen)Fra
Fjellandsbyen Beitostølen er liten og oversiktlig. Det ulmer av barer, utesteder, restauranter, butikker, overnattingsteder og andre fasiliteter på Beitostølen. Se oversiktskart her.
Betaling inne på festivalområdet foregår primær med Bank Axept, Visa eller Mastercard. Det kan også betale betale med Vipps på enkelte utsalgssteder. Det blir også et punkt med mulighet for kontantbetaling i hovedbaren.
Programendringer kan forekomme. Kansellering av artister/band og påfølgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billetten.
Det vil være fri aldersgrense på festivalområdet under Beitostølen Live. De under 18 år får eget armbånd som hindrer kjøp av alkohol. Barn og unge under 16 år må være i følge med en edruelig foresatt over 20 år. Vanlig billett gjelder for barn.
Festivalområdet vil være godt tilrettelagt for funksjonshemmede. Sikten mot scene blir ivaretatt av opphøyninger. Ledsagere får rabattert pris. Gyldig ledsagerbevis må fremvises. Ledsagere får rabattert pris. Festivalområdet har toaletter for funksjonshemmede inne på toalettområdet.
Dyr. Nærmeste Kennel er Skammestein ca 3 km unna på Myhre Gård.Paraplyer. Vi selger regnponcho på områdetCampingstoler. Det vil bli satt ut en rekke bord og benker.Medbragt mat og drikke. Mer enn nok å få kjøpt.Narkotiske stoffer. Det er politi og narkohunder på området.Overstadig berusede publikumere.
Fredag 14. juni er det satt opp buss fra Stadion til Bagn via Fagernes etter siste konsert med Stage Dolls + Return 02:00. Lørdag 15. juni har JVB satt opp to busser fra Beitostølen til Bagn via Fagernes. Disse kan forhåndsbestilles her. 00:10 - Fra Beitostølen Stadion02:15 -
Det er streng legitimasjonsplikt ved alle serveringssteder som selger alkoholholdige drikker. Godkjent legitimasjon er bankkort med bilde, førerkort eller pass. Dersom det oppdages at legitimasjon blir brukt uriktig, eller er falsk, vil politiet bli tilkalt. Uriktig bruk av legitimasjon eller fremvisning av falsk legitimasjon vil bli anmeldt.
Festivalområdet vil ha en rekke utsalgssteder for både mat og drikke. Mer informasjon kommer nærmere festivalstart.
Beitostølen er et attraktivt turistområde som ligger i naturskjønne omgivelser, og vi ønsker at alle tar hensyn til området de befinner seg i. Du finner sorteringsstasjoner og pantebeholder flere steder på Beitostølen. Vi oppfordrer alle til å benytte søppelkassene på festivalområdet, da det vil gjøre jobben enklere for våre frivillige.
Beitostølen Live publikummet som ankommer festivalen med egne transportmidler vil få mulighet til parkering på utsiden av festivalområdet. Pris 50,- pr døgn.Vipps eller kontant betaling.
Beitostølen Live legger til rette for gode arbeidsforhold for presse/media, med eget presserom med nødvendige fasiliteter og god nettdekning på Beitostølen skistadion. Vi hilser alle medier og arbeidende journalister og fotografer velkommen. Akredittering: Info om medianavn, navn, mailadresse og tlf til journalist/fotograf; send mail til prosjektleder PR&

OVERNATTING

FESTIVALCAMP

Festivalcampen ligger inne på Beitostølen Hytter & Camping sine områder. Her er flotte sanitæranlegg og campingen ligger vis a vis festivalområdet.

HOTELL

HYTTER & LEILIGHETER

NB: De fleste overnattingstedene er innenfor gangavstand fra festivalområdet.

For booking av hytter og hotellrom tilknyttet Beitostølen Resort, Radisson Blu og Bergo Hotel, send e-post til booking@beitostolen.com eller ring 61351000.

FRIVILLIG

Som frivillig på Beitostølen Live er du en del av et fellesskap som jobber mot det samme målet; å avvikle historiens første Beitostølen Live. Du vil få muligheten til å jobbe i et arbeidsmiljø der vi sammen løser ulike arbeidsoppgaver.

Du trenger ikke å ha erfaring fra å jobbe med festival for å jobbe sammen med oss i Beitostølen Live. Det aller viktigste er at du stiller med godt humør og motivasjon - og spør om det er noe du lurer på.

Alle frivillige på Beitostølen Live får festivalpass ut ifra hvor mange skift man jobber, gratis overnatting på frivilligcampen, gratis parkering, en arbeidst-skjorte, ett måltid de dagene du jobber og ikke minst uvurderlig arbeidserfaring og nye bekjentskap!