Vi er utrolig glade for å få en mulighet til å arrangere en storkonsert på Beitostølen i 2021, siden Beitostølen Live dessverre måtte avlyses.

Dette blir Vazelina Bilopphøggers + The Gamasamas support aller siste konsert noensinne utenfor hovedstaden, og verdens siste i friluft, etterfulgt av tre utsolgte konserter i Oslo Spektrum i oktober. Etter det legger Vazelina opp for godt.

I samarbeid med Beitostølen Resort arrangerer vi nå på det store området på nedsiden av Radisson Blu i Beitostølen Sentrum. Dette blir en ny opplevelse for både publikum, arrangør og artister; sentrumsnært og med nydelig utsikt utover fjellheimen.

Billetter kommer i salg i morgen onsdag 28.7 kl 12.00. NB: Det er kun 800 billetter for salg, og kun sitteplasser utendørs. Billetter selges via Ticketmaster. Øl og vinservering, 18 års legitimasjonsplikt.

Egentlig var planen å legge opp i 2020 med en tårevåt avskjedsturné, men siden har kongene av norsk underholdning opplevd en suksess som har gått rett til hodet. Bandet uttaler følgende i en melding:

«Vi var bare 10 dager unna full nedstengning med våre avslutningskonserter på Spektrum. Vi var godt i gang med fulle hus og salgsrekorder der vi hadde vøri’, men slik er det. Etter fire utsettelser (!) vil dessi konserta nå bli gjennomført seinhøstes’ 2021. Vi vil legge tel, at vi alle har hatt gode muligheter for hvile og oppladning. Derfor er vi klare for nye musikalske kraftprestasjoner - vi skal itte skuffe!»

Ticketmaster: https://www.ticketmaster.no/artist/beitostolen-live-billetter/1008870