Tross sin unge alder har de lokale heltene i The Rebels allerede gitt ut tre singler og en EP, nådd landsmønstringen i UKM to ganger, spilt sammen med Oslo Ess og kommet helt til den nasjonale finalen i GBOB (Global Battle of the Bands).

I 2014 ble de med på UKM, og gikk hele veien til UKM-festivalen med debutsingelen «Mental Chaos». Denne ble meget godt mottatt, og førte til en rekke spillejobber lokalt, små arrangement så vel som store. For å nevne noen rager Trollrock 2014 og 2015 høyt, der de varmet opp for henholdsvis Åge Aleksandersen og Dumdum Boys. I 2016 varmet de opp for Klovner i Kamp på Spydeberg Rock. Sommeren 2017 varmet de opp for Kvelertak på Trollrock, i tillegg til at de fikk spille «Hold Deg Våken» som ekstranummer under Oslo Ess sin konsert. Sommeren 2018 inntok de scenen i fjellheimen under Vinjerock, til meget gode tilbakemeldinger. I 2019 vant de to ungdomspriser for sin musikk og sitt lokale engasjement, samt deres bidrag til Barnekreftforeningen.

De tre gutta er ennå unge, men har skrevet over 200 egne låter de siste sju årene. I 2017 kom singlene «Paris» og «Punishment», som ble spilt inn i PhatCat Studios og er produsert av Alf Magne Hillestad. Bandets etterlengtede debutalbum kommer høsten 2020, og det kommer flere smakebiter derfra under konserten på Beitostølen Live. Gutta i bandet har spilt live på ulike kanter siden de var 7 år, og har sammen et unikt talent for låtsnekring. De spilte nylig for et fullstappet Hard Rock Café i Oslo. Fjellstø melodiøs rock som begeistrer de fleste.