The welsh queen of rock; Bonnie Tyler, evigunge Alphaville og Norges råeste liveband Bigbang kommer til Beitostølen Live 12. og 13. juni 2020!

Vi gleder oss til massiv allsang på Beitostølen Stadion når Total Eclipse of the Heart, Forever Young og Wild Bird runger over hele Jotunheimen til sommeren.

Bonnie Tyler spiller fredag 12. juni, samme dag som Åge & Sambandet og Springsteen tribute-bandet Cover Me. Alphaville og Bigbang spiller lørdag 13.juni. I tillegg lover vi flere godbiter før jul, forteller festivalsjef Atle Dalen.

Veldig stas å kunne presentere utenlandske storheter begge dager, i tillegg til bunnsolide norske band. Vi er i ferd med å skreddersy et meget godt program for Beitostølen Live 2020, og vi håper å kunne levere like magiske konsertopplevelser som i sommer.

Bonnie Tyler

Fredag 12.juni har vi den store ære av å kunne presentere legenden Bonnie Tyler med fullt band. Denne walisiske begavelsen har sunget seg inn i historiebøkene med sin umiskjennelige hese stemme og listetopper som «It's A Heartache», «Total Eclipse of the Heart» og Holding out for a Hero og «Bitterblue». Med Bonnie Tylers store musikalske repertoar blir dette garantert en uforglemmelig konsertopplevelse.

Alphaville

Den tyske rock- og synthpopgruppen Alphaville var i en periode på 80-tallet noe av det mest populære som fantes på musikkfronten. "Big in Japan", "Sounds like a Melody" og "Forever Young" var i en periode å høre overalt. Minnene, bandet og låtene deres lever tilsynelatende evig, da Marian Gold og co. traff noen helt spesielle følelser med musikken sin.

Nå kan du oppleve en energisk hitparade av dimensjoner på Beitostølen Stadion lørdag 13. juni. I tillegg til de tre nevnte monsterhitene får du høre Summer in Berlin, Jerusalem, Dance With Me og mange flere.

Alphaville ble dannet i 1982, da under navnet Forever Young, som ble navnet til deres debutalbum. Etter ett år skiftet gruppen navn til Alphaville. Gruppen tok navnet fra den svarthvitt franske science fiction/dystopiske film noir-filmen med samme navn fra 1965 av Jean-Luc Godard. 1984 slo de gjennom for fullt med det legendariske albumet Forever Young. Deres foreløpig siste album kom i 2017.

Bigbang

Bigbang er endelig tilbake på Beitostølen for første gang siden 2012. Dette har vært et sterkt ønsket band fra vårt publikum, derfor brygges det opp til en kanonlørdag på Beitostølen Stadion lørdag 13.juni 2020.

Bigbang er nå på på veien med den nye skiva Glory Chord. 2019 har vært et travelt år for Bigbang, ikke bare har de gitt ut “Glory Chord”, sitt første album på seks år, de har også sluppet den ambisiøse live-filmen“Play Louder” som fortsatt kan oppleves på NRKsstrømmetjeneste. Med“Glory Chord” har Greni og co føyd noen nye livefavoritter til en allerede velfylt setliste.