Legendariske Stage Dolls er allerede godt i gang med å planlegge 2019. Året vil inneholde både konserter i inn- og utland i tillegg til studioarbeid.

Love Cries - 30 years

I 2019 er det 30 år siden Love Cries lå og gynget på de amerikanskje hitllistene, den gikk til nr. 46 på Billboard og helt opp til topp 3 på AOR Radio Chart.

-Det var visst bare Aerosmith og Motley foran oss, forteller Torstein Flakne, men det er forsåvidt greit :) - og vi må innrømme at det var ganske stort for tre «guta» fra Trøndelag å cruise nedover Freeway 101 mot Los Angeles og høre ’ Love Cries’ på radioen».

‘Love cries’ åpnet opp for to hektiske år i USA for Stage Dolls.

-Vi turnerte landet opp og ned, hit og dit, forteller Terje Storli. Ofte var det egne konserter på rockeklubber, men vi ble også spurt om å gjøre konserrter sammen med andre band, som bl.a Warrant, Blue Murder og Faster Pussycat. Det var en fantastisk opplevelse å få realisert guttedrømmen, vi reiste jo rundt i ‘nightliner’ i USA, hvem skulle trodd det på Melhus og Risvollan!

Hall of Fame

Like før jul i 2017 fikk gutta beskjed, de var innlemmet i Rockheim Hall of Fame. Det var en overraskelse for dem selv, men omverdenen hadde nok ventet på det lenge.

Hall of Fame har tidligere innlemmet bl. a Dum Dum Boys, De Lillos, Åge Aleksandersen så Stage Dolls har havnet i et celebert selskap.

Sommerturné og festivaler 2019

Fra slutten av mai vil Stage Dolls dra avgårde på sin vanlige sommerturné. Love Don’t Bother Me, Still in Love, Soldier’s Gun,Hard To Say Goodbye, Sorry, Wings of Steel....... «Folkens»og «allsang»-effekten er faretruende høy når dette bandet fyrer av alle sine hitlåter på rams.

-Det har gått opp for oss at vi har masse fans rundt omkring, sier Torstein, de har vokst opp og nesten levd et liv til denne musikken, og det har vi og. Det som er helt fantastisk er at det har kommet en ny generasjon til, de har vel tjuvhørt på platene til foreldrene sine :)

-Du kan si vi er et av disse ‘lucky bands’ som Tom Petty kalte det, nye fans kommer til hvert år.

I tillegg føler jeg samhørigheten med vårt publikum blir bare sterkere og sterkere og det merkes under konsertene. Maken til allsang hadde vi ikke på 80-tallet!