Noen ganger smiler sola til deg, og det har den virkelig gjort nå, sier en storfornøyd festivalsjef Atle Dalen i Beitostølen Live.
Når vi først måtte ut i markedet i all hast, og hente inn et nytt band til fredagen, etter at First Aid Kit måtte melde avbud på grunn av sykdom, er det med stor jubel vi kan ønske «Norwegian Rock´n Roll Train» så aldeles hjerteligst tilstede på Beitostølen skistadion fredag 14. juni. Her var vi griseheldige, for bak denne turnéproduksjonen finner vi ingen ringere enn Stage Dolls og Return. To norske klasse-band med et veldig stort publikum. Stage Dolls ble nettopp innlemmet i «Hall Of Fame» på Rockheim i Trondheim. Dette betyr at det er duket for feststemning av en annen verden og en heidundrende avslutning på fredagskvelden, med mye allsang og jubel, når disse to publikums-bandene skal rocke junikvelden i to hele timer på Beitostølen.

Return fra Stange i Hedmark med Knut Erik Østgård i spissen, var blant Norges mestselgende band når de herjet som verst. De holder seg til den typiske 80-tallsrocken, med betydelig innslag av såkalte power ballads. Return skal kun gjøre noen utvalgte jobber denne sommeren, så for den som vil ha det beste livebandet med de beste sangene og den største allsangen er det bare å sikre seg billett til Beitostølen Live 14. juni først som sist.

Stage Dolls, stiftet av Torstein Flakne, en av de store i norsk rock, har opplevd det meste, og spilt på de store klubbene både i London og Los Angelses.

Når disse to bandene har slått seg sammen og turnerer med Norwegian Rock´n Roll Train, betyr det at vi får litt av en party-fredag på Beitostølen, med sterke band på plakaten. Det nye og spennende LÖV (med Highasakite-medlemmer), vi har Oslo Ess, vi har Ricochets og vi har ikke minst Hellbillies. Vi snakker pop og rock i alle fasonger, og en herlig blanding av band som skal rocke den første historiske Beitostølen Live-dagen, fra en scenerigg Valdres ikke har sett maken til. Så joda, dette blir kanon, og de som ikke har sikret seg billett til fredagen, får denne go´biten rett i fanget nå, sier Atle Dalen.