En av landets mest markante stemmer, Sivert Høyem kommer til Beitostølen Live fredag 11. juni. Sivert Høyem er i utgangspunktet på solo-turné, men dette blir en av svært få muligheter til å oppleve han med fullt band i 2021.

Et par nye låter har han også med seg fra den nylig slupne EPen "Roses of Neurosis" Etter et par år med eventyrlig suksess, både i-og utenfor Norge med et gjenforent Madrugada, har muligheten kommet til å oppleve Sivert Høyems fantastiske låtkatalog igjen, akkompagnert av et fremragende band.

Høyem er en artist som i form av sin kraftfulle stemme og fengslende tilstedeværelse på scenen, fanger publikum fra start til slutt. Høyem har gjennom flere tiår opparbeidet seg en posisjon som en av landets mest solide låtskriver og frontfigurer, både med Madrugada, men også på egne ben. Ett av mange høydepunkter i solokarrieren kom i 2016, da han inntok amfiteateret Herodeion på Akropolis i Athen. På to utsolgte kvelder, spilte Sivert og bandet hans for tilsammen ti tusen fans i det to tusen år gamle amfiteateret. Velkommen til en konsert med Sivert Høyems kraftfulle og melankolske stemme i sentrum, og låter som «Prisoner Of The Road», «Moon Landing», «Into The Sea» og Madrugada-klassikeren «Majesty» på programmet. Vi kan ikke tenke oss en mer perfekt konsertopplevelse i fjellheimen.