Return ble dannet i 1985 av fire gutter fra Stange. Samme året vant de NRKs rockemønstring med sin første hitlåt ”Sheila”. To år senere slippes deres første cd ”To the top” og låten ”Sing me a song” ligger 56 uker på norsktoppen!Utover 80 og 90 tallet har Return gitt ut 5 studioalbum som til sammen har solgt over 600 000 eks. I 2000 gav de ut Best of Return som er solgt i over 100 000 eks., og bandet har utover 2000 tallet opplevd en ny vår. I 2005 kom albumet ”Return” og deretter fulgte cd/dvdn Best of….both worlds som solgte til gull. I 2009 valgte bandet å ta en ny pause slik at det ble tid til andre musikkprosjekter. Knut Erik har gitt ut en cd på norsk, Øyvind og Tore har vært travle med sine bandprosjekter og Steinar har utviklet sin låtskriverkarriere.

Etter massivt press bestemte Return seg for igjen å øke aktiviteten i 2012. Dette ble med en ny gitarist, Henning Ramseth . Henning har vært med som ekstra musiker og produsent i flere år , og var da et selvfølgelig valg, som et allerede godt etablert medlem i Return familien.

Return har siden den gang turnert både i inn og utland. Når man lar låter som Bye bye Johnny, Change the attitude og Sing me a song runge utover Norges festivalpublikum blir det aldri feil. Bare allsang!!!!

2018 var et travelt år travel for Return, da de har vært i studio for første gang på flere år og jobber med nye låter som oppfølger til den nyeste ”live slageren” Father Father.

Return skal gjøre noen utvalgte jobber sommeren 2019. Så for den som vil ha det beste livebandet med de beste sangene og den største allsangen er det bare å sikre seg billett til Beitostølen Live 14. juni først som sist.