KATTEVOLD

Kattevold (Anne Marte Kattevold Adolfsen) kommer fra Vestre Slidre i Valdres og skriver visepop på dialekt. Tekstene ligger i det mørke, betraktende, melankolske landskapet, og musikken hennes består av både uptempo og mer rolige låter. Publikum kan forvente seg en variert konsert.

Med seg på scenen har Kattevold et band bestående Ørnulf Dyve (låtskriver i Staut), Alf Magne Hillestad, Kasper Dyve, Ole Kristian Nyhagen, Christopher Stokke, Torgeir Bolstad og Lars Isachsen Jemtrud.

THE REBELS

The Rebels ble til tilbake i 2013. Skaperne og låtskriverne Espen Austdal (vokal/gitar) og William Alexander Dalen (bass), har nå fått med seg Eirik Wagelid på gitar og Jonas Kvåle på trommer, samt den eminente felespilleren Sindre Tronrud. Espen, William og Sindre har alle vokst opp i Valdres. Musikken er en reinkarnasjon av de siste tiårene før millenniumsskiftet, pakket inn i et moderne lydbilde. Bandet har lang fartstid tross sin unge alder, og har spilt mange konserter de siste årene. Man kan alltid forvente seg et energisk sceneshow fra gjengen som har et stort fokus på gode liveopptredener.

I oktober 2020 ga de endelig ut debutalbumet «1,000 Roses», hvor den første singelen «Cigarette City» ble anbefalt av P3 Urørt. Plata kom ut etter lang tid med arbeid, og i løpet av prosessen ble det skrevet mange nye låter. Noen av disse vil dukke opp i 2022, på planlagte prosjekter som kanskje vil overraske musikalsk for tidligere lyttere. Expect the unexpected.