Janove Ottesen er låtskriveren og frontfiguren til tidenes største rockeband her til lands. Ingen rockeband har solgt flere billetter eller spilt like mange shows som Kaizers gjorde i perioden 2001-2013. Siden den gang har Janove skapt en oppadgående kurve på sine soloprosjekt, og fylt de fleste konserthus og rockeklubber her til lands.

Hey, Hey, Hey! Det er liten tvil om at sommerfestivalene 2021 blir spesielle! Artistene er supermotiverte og kan nesten ikke vente på å få spille for et underernært festivalpublikum som nesten ikke kan vente på å bli underholdt av et svett og energisk rockeband igjen! Uansett hvilket format som blir gjeldende på de ulike festivalkonsertene land og strand sommeren 2021, vil musikken uansett eksplodere og dundre ut fra scenen og atter igjen treffe noen der ute. Kanskje mange tusen, kanskje flere hundre. I skrivende stund vet ingen, men at det blir konserter kjennes i hvert fall sikkert.

Janove gjør seg selv høyaktuell før sommeren 2021 med sitt etterlengtede, utsatte og nå rykende ferske rockealbum «Det Sorte Karneval» som slippes i april. Det ryktes om at dette er hans største, mest gjennomarbeidede og kanskje beste soloalbum til dags dato. Til høsten er det releaseturné, men allerede til årets sommerfestivaler tar han med seg sitt fantastiske band og tilbyr pre-release av den nye musikken.

Det rapporteres om at bandet er i topp form og virkelig har satt  sin unike signatur på stil, sound og sving i både musikk og liveshow. Janove Live er ikke bare en konsert. Det er også et show. Og låter som; ”Verden Går Til Helvete, Tralala”, ”Hengtmann”, ”Det Sorte Karneval” og ”Synd At Synd Går I Arv” er ikke helt ferdige før publikum synger med for full hals, fjærene daler rundt keyboardisten, trommene har fått bank, det er blod på strengene, og konfettien lander rundt en energisk frontfigur som med selvsikker hånd drar oss gjennom sin fest, vår aften!