10 musikere, en energibombe av en konsert, og et dypdykk ned i karrièren til en verdens største artister og scenepersonligheter.

"Alle" ønsker seg Springsteen til Beitostølen Live. Dessverre er ikke originalen realistisk i 2020, men; Norges største og beste tributeband lover å lage Springsteen-stemning i stadionformat ingen har sett maken til, sier festivalsjef Atle Dalen

I 2006 satte prosjektleder og hovedvokalist Håvard Bakke, (også kjent fra Stjernekamp og som "Pelle" i Pelle og Proffen-filmene) i gang med sitt drømmeprosjekt. I bunnen lå et brennende ønske om å fremføre musikk av sin store helt Bruce Springsteen, men samtidig også formidle noe av det man kan oppleve på en konsert av sjefen sjøl; nemlig en uslåelig, livsbejaende miks av musikalitet, dynamikk, lekenhet, spilleglede og positiv energi. Musikere ble håndplukket fra det levende musikkmiljøet i Sandvika utenfor Oslo, og låter fra en lang og rikholdig karrière ble behørig valgt og satt sammen.
14 år senere ruller toget videre, og COVER ME er igjen klare til å begi seg ut på veien med sine energiske konserter.

Håvard sier om COVER ME:

Vi er ikke et coverband. Vi er et TRIBUTE-band! Vi forvalter en idè og en katalog fra en artist som legger lista stadig høyere som liveartist. Det er ubeskrivelig moro, men også et klart ansvar. Det prøver vi å følge opp med å plukke låter fra hele hans karrière – kjente og mindre kjente, og sette sammen nye setlister for hver eneste konsert, slik at hver opplevelse blir annerledes og unik.

Eller som sjefen sjøl sier:

I can’t promise you life ever after – but I can promise you life right now!

Konsertene har så langt fått bl.a følgende reaksjoner:

Les mer på www.coverme.cc ller bandets Facebook-side, med drøyt 7600 følgere.