Det er duket for et skikkelig Springsteen-show på Beitostølen stadion fredag 12. juni, med det norske 10-manns bandet «Cover Me», som er et rendyrket Springsteen tribute-band med strålende kritikker og publikumsjubel på CV´n. -Du kommer ikke nærmere Springsteen i originalutgave enn dette. Her blir det garantert stor Springsteen-stemning og mye allsang, sier festivalsjef Atle Dalen.

Vi har et stort publikum med mange ønsker, og Springsteen er på ønskelista hos veldig mange, men Bruce Springsteen og band som U2 og Coldplay, som også er på ønskelista hos mange, er i stadionligaen med kostnader som krever gjerne 20 om ikke 30.000 publikummere. Parallellt med at platesalg mer og mindre er en saga blott, har live-kostnadene til band, både ute og her hjemme, øket kolossalt de siste årene. Det betyr at vi hele tida må vurdere hva som er et realistisk publikumsvolum på Beitostølen, understreker Atle Dalen.

«Cover Me», som skal spille fredag 12. juni, samme dag som Åge Aleksandersen & Sambandet, er Norges største og beste tributeband, med et ikke ukjent ansikt som hovedvokalist, nemlig Håvard Bakke, kjent fra både «Stjernekamp» på NRK og som Pelle i Pelle&Proffen-filmene. Han startet sitt drømmeprosjekt i 2006, nemlig å sette sammen et krem-band som skulle spille kun musikk fra hans store helt Bruce Springseen. Og; ikke bare spille Springsteen, men formidle en uslåelig miks av musikalitet, lekenhet, spilleglede og positiv energi. Musikerne ble håndplukket fra det sterke og levende musikermiljøet i Sandvika i Bærum, og en spilleliste fra Springsteens lange og suksessrike karriere ble satt sammen.

14 år senere ruller dette sterke Springsteen-toget videre, og «Cover Me" er igjen klare for en ny festivalsommer på veien med sine energiske konserter, som høster strålende kritikker over hele fjøla, og ikke minst jublende publikumsrespons fra både Springsteen-elskere og ellers folk flest som vet å sette pris på drivende god musikk.

-Beitostølen Live blir en skikkelig høydare for oss, bokstavelig talt, og jeg kan bare si som sjefen sjøl: I can´t promise you life ever after, but I CAN promise you life RIGHT NOW», hilser en entusiastisk Håvard Bakke. Du kan lese mer på www.coverme.cc eller bandets Facebook-side.

Konsertene har så langt fått bl.a følgende reaksjoner:

Om den internasjonale headlineren for neste sommers Beitostølen Live, sier Atle Dalen: -Vi har lagt inn bud hos Live Nation på den artisten vi først og fremst ønsker oss, basert på signaler vi har fått om at dette kan være mulig å få til, og vi venter spent på tilbakemelding. Når avklaring kommer vet vi ikke. Det kan skje når som helst, og det kan dra noe ut i tid. Her er det internasjonale management som sitter med kabalen. Utover den store headlinerne vurderer vi også fortløpende andre band og booking-muligheter. At vi til syvende og sist skal levere et attraktivt Beitostølen Live 2020, er vi i alle fall ikke i tvil om, sier festivalsjef Atle Dalen.