I tillegg til festivalen i juni, vil det nå bli konserter hver helg hele august utendørs på Radisson Blu Beitostølen. Konseptet har fått navnet August Sessions, og vil bestå ev 9 konsertdager og 12 artister/band. Det legges ut 2000 billetter pr. konsertdag.

ARTISTER AUGUST SESSIONS: Admiral P, Sol Heilo, Unni Wilhelmsen, Chris Holsten, Ulf Lundell, Freddy Kalas, TIX (familie-konsert dagtid og kveldskonsert), Cover Me – a Tribute to Bruce Springsteen, Janove m/Band, Pulse of Floyd, Rotlaus og Strandingarna.

-Vi er veldig glade for å kunne presentere dette konseptet sammen med Beitostølen Resort, samt flere samarbeidspartnere i næringslivet. Enkeltkonserter er i vinden som aldri før, og har vært etterspurt i flere år. Vi så potensialet i et uforløst marked for å få flere ben å stå på etter pandemien. Konseptet finnes fra før, men stort sett i byene. Det blir veldig interessant å teste ut dette på fjellet, sier daglig leder i Beitostølen Live, Atle Dalen.

-Den store kanonen på programmet er nok Ulf Lundell. Dette måtte bli en søndagskonsert, men det blir en av to konserter i Norge og den eneste utendørs, så vi håper på godt besøk selv om søndager står uprøvd som konsertdag på Beitostølen.

- AUGUST SESSIONS er bokstavelig talt underholdning på høyt nivå. Å kombinere fjell, natur og opplevelser med kvalitetsartister gjør at Beitostølen blir et enda mer attraktivt reisemål. Herlig variasjon i artistlisten lager opplevelsesrike arrangementer for både hele familien og voksne på tur alene, sier Atle Hovi administrerende direktør i Beitostølen Resort.